• We hebben genoten in dit mooie & luxe appartement! Er is niets zo rustgevend als een boottochtje over de vecht en lekker uit eten. Het appartement is zeker een aanrader!

  Martijen en Evelien
 • We hebben hier een heerlijke tijd gehad! Rust en ruimte! Het was mooi weer. De omgeving heeft veel te bieden: fietsen, wandelen, excursies, enz. Het appartement is heel goed. 't was lekker warm en....heel schoon. Erg veel waardering hiervoor!

  Ben en Dinie
 •   Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf het leuke vakantiehuis Ommen: de Lindeboom,. Wij hebben genoten van de mooie omgeving en de activiteiten die hier te doen waren. Eten in Grand cafe t Dorp is echt een aanrader/ Wat een leuke gezellige plek. Hanneke en Rob ...bedankt voor jullie gastvrijheid!  

  Rita & Wietske
  Rita & Wietske
 • Gedurende 5 dagen hebben wij gastenverblijf Lindeboom ervaren als een zeer comfortabele accommodatie. Van hieruit hebben wij ondanks het wisselvallige weer, diverse uitstapjes gemaakt in de mooie omgeving.

  Maud en Leendert
  Maud en Leendert
 • Beste Rob & Hanneke Mooie omgeving  +++ Prachtig schoon huis +++ Het weer ---- Gastvrijheid +++ Waanzinnig fornuis +++++ Fijne sfeer ++++ Wij willen terug komen +++ Welkomstdrankje +++ Rust +++ Dank jullie wel ! Echt een aanrader!    

  Hans & Ilse
  Hans & Ilse
 • We hebben hier slechts 1 nachtje mogen doorbrengen maar het was een onvergetelijke huwelijksnacht. Helemaal een fantastische woning en wij weten zeker dat in de toekomst veel meer mensen van deze ' top 10!!!"  locatie zullen gaan genieten. Heel veel sterkte met zaken en geluk in de toekomst.

  Eef & Meen
  Eef & Meen
 • Midweekje Stegeren Eerste indruk was...een heerlijk, mooi en schoon vakantiehuisje en wat gigantisch veel aardappels in de tuin haha. Het uitzicht is groots ook al hebben we niet veel zonsondergangen kunnen zien. De omgeving is prachtig. Heerlijk gefietst en gewandeld. De steile hellingen langs de Regge is een aanrader. Ook de beeldentuin in Wit Heeren (prijs van de kunst iets boven ons budget). Ommen is een erg leuke plaats waar we ook heerlijk hebben gegeten. Bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. We zullen jullie niet vergeten. Met veel groeten Nel en Teun ps ook een groet voor de kinderen en voor Dapper.  

  Nel en Teun
  Nel en Teun
 • Beste Hanneke & Rob Onwijs bedankt voor het toffe verblijf in het Zonnehuus. Het was een echt avontuur. Jullie gastvrijheid vinden we geweldig en we hebben gesmuld van het ontbijt (speciaal voor het tv programma) Tot snel en groeten

  Jim & Justin
  Jim & Justin
 •   Beste Rob en Hanneke  (en kids en Dapper) 8 heerlijke dagen gehad in vakantiehuis Ommen t Zonnehuus. Mede door het fantastische weer, alle dagen buiten kunnen zitten en eten. Wat een rust! Heerlijk kunnen onthaasten. Veel van de dorpen /steden in de omgeving gezien. De tuinen van Mien Ruys zijn een aanrader. Een paar keer lekker bij t Olde Postkantoor gegeten. Spijt dat we de fietsen niet mee hebben genomen. Misschien de volgende keer. Het huisje voldeed aan alle verwachtingen en is van alle gemakken voorzien.  Rob en Hanneke dank voor jullie vriendelijke/gezellige ontvangst met wijn en brie. We voelden ons echt welkom. Wellicht tot een volgende keer. Groet Remko en Helene (Breukelen)

  Remco en Helene
  Remco en Helene
 • We kunnen kort zijn: ons verblijf hier is omgevlogen en we vonden het jammer om te vertrekken. Als je in Amsterdam 'drie hoog achter'woont is de ruimte hier een ware weldaad!!! En dan bedoelen we niet aleen buiten, maar ook hier binnen in dit fijne huis.

  Marc en Gemma
  Marc en Gemma
 • Beste Rob en Hanneke We zien er naar uit om hier in het Zonnehuus in de toekomst te verblijven met jullie als gastheer en gastvrouw. Veel succes toegewenst met deze prachtige "boerderij"  

  Henk & Bieneke
 • 23 mei - 25 mei De Lindeboom is alles wat eerdere gasten hebben beschreven. Voor ons een plek van ongekende schoonheid waar wij de rust vonden die we zo hard nodig hadden. Dank dat we hebben mogen kennis maken met jullie mooie gezin. De passie , bevlogenheid die jullie uitstralen nemen we mee naar huis samen met fijne herinneringen van ons weekend in de Lindeboom Wij k0men graag nog eens terug!  

  Cor & Bonita
 • Beste Rob & Hanneke Wij hebben een heerlijke kerst gehad ! Een gezellige echte kerstboom, een heerlijk huis en natuurlijk de prachtige omgeving. 's Ochtends broodjes uit de over, top 2000 aan en het kerstgevoel was er helemaal. Bedankt en we komen graag nog eens terug!

  Marit & Martijn
  Marit & Martijn
 • Onze huwelijksreis doorgebracht in het Zonnehuus. Bij aankomst een heerlijke taart en twee prachtige tekeningen. Superlief! We hebben een heerlijk romantisch weekendje hier gehad. Wandelen in het Reestdal en eten in Vilsteren. Relaxen bij het kacheltje Aanrader voor anderen    

  Mirelle & Wilco (Zwolle)
  Mirelle & Wilco (Zwolle)
 • Even 3 nachtjes weg, even een andere omgeving. Toen zagen wij op internet jullie gastenverblijf en was onze keuze snel gemaakt. En in het echt is jullie gastenverblijf nog mooier dan op internet. Zo heerlijk groot, mooi en schoon! Fantastisch, dit was precies wat we zochten! En ook de omgeving is super! Prachtig in de herfst!

  Kelly en Hans
  Kelly en Hans
 • We hebben alles mee gehad deze week. Het weer was prachtig, we hebben mooie wandelingen gemaakt en het huis is perfect. Overal is voor gezorgd en alles is netjes. Een heerlijke plek!

  Jeroen en Ina
  Jeroen en Ina
 • Vijf dagen in dit mooie gastenverblijf is ons prima bevallen. Het weer heeft deze week even iets minder meegewerkt, maar toch 3 dagen gefietst. Mooie tochten via de knopppunten uitgezet, rond Ommen (de Sahara route), bij Dalfsen en bij Hardenberg. De automatische pondjes over de Vecht zijn een belevenis op zich! Heerlijk gegeten bij t Olde Postkantoor en bij t Dorp. We zochten rust en ruimte , dat hebben we volop gekregen. Hiervoor onze dank. Bezoek aan de tuinen Mien Ruys in Dedemsvaart zeer de moeite waard  

  Hans en Charissa
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search