Zonnepanelen_op_dak_klein-2

Duurzaamheid

Een ‘groene’ vakantiewoning die geen energie kost, maar juist energie oplevert! Tijdens uw verblijf in het Zonnehuus kunt u ervaren hoe comfortabel het is om in het huis van de toekomst te wonen.

Alles in het Zonnehuus functioneert zoals u gewend bent, dus geen ingewikkelde instructies o.i.d.  Alle duurzame maatregelen functioneren automatisch en behoeven geen aandacht. U kunt met een goed gevoel vakantie vieren en een tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzame wereld.

Isolatie

Ons Zonnehuus gebruikt weinig energie voor verwarming omdat het verblijf zeer goed geisoleerd is. De wanden en daken zijn 3x zo dik geisoleerd dan een normale woning. Het glas van de grote glazen pui bestaat uit drie laags glas i.p.v. dubbel glas. Hierdoor is uw woning in de zomer lekker koel en in de winter erg aangenaam.

Kozijnen_met_3_laags_glas_geplaatst_klein
CO2_gestuurde_ventilatie

Ventilatie

Het Zonnehuus wordt automatisch geventileerd waardoor uw altijd een gezonde en frisse luchtkwaliteit in het verblijf heeft. U mag/kunt natuurlijk ook altijd nog een raam openzetten om de vrolijke vogelgeluiden binnen te laten!

Hergebruik

Tijdens het douchen wordt de warmte van het douche water hergebruikt d.m.v. een warmewisselaar. Hierdoor wordt het relatief koude water in de leiding voorverwarmd en besparen we energie op het verwarmen van het water.

Daarnaast zijn alle kranen en douchekoppen voorzien van de nieuwste technieken om water te besparen. Het badmeubel is van FSC-gecertificeerd hout en voorzien van led verlichting.

Douche_WTW
Pelletkachel

Verwarming

Uw verblijf wordt sfeervol verwarmd door een pelletkachel. Wel de sfeer van een kachel maar niet het werk ervan. U kunt gewoon de thermostaat op de gewenste temperatuur zetten en de kachel wordt automatisch aangestuurd. De vooraad pellets in de kachel zorgen voor de verbranding.

Energiebesparend

De keuken is voor zien van de meest zuinige apparatuur van dit moment. De koelkast, vaatwasser, afzuigkap en inductiekookplaat bezitten allen het A++ label. De gehele keuken is van FSC hout met een duurzaam granieten blad.

Alle overige verlichting in het Zonnehuus bestaat tevens uit sfeervolle ledverlichting. Hierdoor besparen we 80% energie op onze verlichting.

Keuken_Zonnehuus_klein-2
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search