Het Zonnehuus

Het Zonnehuus doet iets met je. In het Zonnehuus lijkt het leven ineens stukken simpeler en overzichtelijker. Het geeft rust en maakt je hoofd leeg en stil. Als je over de landerijen uitkijkt, voel je de ruimte van binnen en buiten. Als we geen gasten hebben, ben ik zelf graag op deze plek. Het Zonnehuus biedt alles om je comfortabel en behaaglijk te voelen, zonder dat je wordt afgeleid door zaken die er niet toe doen. Zelf ervaren? Kijk dan gerust verder op deze site

De woonkamer

De ruime woonkamer is voorzien van alle gemakken en met smaak ingericht en passend bij de hoogwaardige afwerking.

De woonkamer wordt op een duurzame manier verwarmd met een pelletkachel. U hoeft geen hout op de kachel te doen. De kachel bezit een flink reservoir met pellets welke op een zeer zuinige wijze worden gebruikt. U heeft hier geen omkijken naar. U kunt gewoon via de thermostaat aangeven hoe warm het verblijf moet zijn.

Daarnaast is het zonnehuus zo goed geisoleerd (3x beter dan standaard) dat u de kachel nauwelijks nodig zult hebben. Daarentegen kunt u wel genieten van een ruime mate van comfort in zowel de zomer (lekker koel) als in de winter (geen tocht en koude).

Woonkamer_Zonnehuus_3_klein
Keuken_Zonnehuus_klein

De keuken

De ruime keuken is voorzien van alle luxe. Een koelkast met vriesvak voor uw etenswaren, een combi magnetron voor verse broodjes in de ochtend en natuurlijk een vaatwasser voor de afwas. Daarnaast is voor een lekker kop thee of koffie een waterkoker, senseo apparaat en koffiezet apparaat aanwezig. Wanneer u aan de eettafel zit heeft u prachtig uitzicht over de landerijen.

Alle apparatuur is voorzien van een A++ label en zeer zuinig in gebruik. De gehele keuken is verder voorzien van ledverlichting.

De Slaapkamer

Een ruime slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een comfortabele pocketvering matras waarin u heerlijk zult slapen en ’s morgen gewekt zult worden door de vele vogels rondom uw verblijf. Heel vroeg zijn er zelfs reeën te zien!

Slaapkamer_Zonnehuus_klein

Het terras

Op het terras vindt u confortabele tuinset. Het uitzicht is er één uit duizenden. U kijkt kilometers ver de landerijen in. Met een beetje geluk ziet u ’s morgen en ’s avonds de reeën voorbij lopen!

zoek en boek

Selecteer het tabblad met de gewenste verblijfsduur en controleer de beschikbaarheid!
Heeft u vragen over de boeking? Bel ons gerust op: 06 42467050

weekend (3 dagen, 2 nachten)


[dopbsp id=”5″ lang=”nl”]

lang weekend (4 dagen, 3 nachten)


[dopbsp id=”7″ lang=”nl”]

midweek (5 dagen, 4 nachten)

Selecteer de gewenste aankomst en vertrek datum van uw midweek.

[dopbsp id=”8″ lang=”nl”]

week (8 dagen, 7 nachten


[dopbsp id=”6″ lang=”nl”]
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search